• csak online
Bambusové slamky
Bambusové slamky
Bambusové slamky
Bambusové slamky
Bambusové slamky
Bambusové slamky
Bambusové slamky
Bambusové slamky
Bambusové slamky
Bambusové slamky
Bambusové slamky
Bambusové slamky
Bambusové slamky
Bambusové slamky
Bambusové slamky
Bambusové slamky

Bambusz szívószálak - 10 db-os készlet tisztítókefével pamutzacskóban

9,40 €
Tartalmazza az adót

Bambusz szívószál 10 db pamutzacskóban - Sokat beszélnek az eldobható műanyagok használatának negatív hatásairól, de mindig magaddal kell kezdened. Kezdje azzal, hogy az eldobható műanyag szívószálakat környezetbarát, újrafelhasználhatóra cserélje. A szívószálak nagy gonddal készülnek kiváló minőségű bambuszszálakból. Ennek köszönhetően a készletet nagy tartósság jellemzi. A készlet 10 db egyszerű bambusz szívószálat tartalmaz. A mellékelt kefe lehetővé teszi a szívószálak tisztán tartását. A készlethez tartozik még egy pamut, elasztikus tok, natúr színben. A készlet ökológiai, kartondobozba került, így ajándéknak is alkalmas. A szívószálak ideálisak a legmodernebb gasztronómiai létesítményekhez.

 

Sokat beszélnek az eldobható műanyagok használatának negatív hatásairól, de mindig magaddal kell kezdened. Kezdje azzal, hogy az eldobható műanyag szívószálakat környezetbarát, újrafelhasználhatóra cserélje. A szívószálak nagy gonddal készülnek kiváló minőségű bambuszszálakból. Ennek köszönhetően a készletet nagy tartósság jellemzi. A készlet 10 db egyszerű bambusz szívószálat tartalmaz. A mellékelt kefe lehetővé teszi a szívószálak tisztán tartását. A készlethez tartozik még egy pamut, elasztikus tok, natúr színben. A szett környezetbarát, kartondobozba került, így ajándéknak is alkalmas. A szívószálak ideálisak a legmodernebb gasztronómiai létesítményekhez.

Minden szívószál saját egyedi formával rendelkezik, köszönhetően a 100%-ban természetes anyag használatának. Ezért nehéz pontosan leírni a szívószálak átmérőjét, az átmérő 3,5 mm-től 9 mm-ig terjed. Javasoljuk, hogy minden használat után alaposan mossa le és tisztítsa meg a kefét.

bambusz szívószálak <span class = drefka 01.jpg "width = 50% "/>

A termék előnyei:

  • Mosogatógépben mosható

  • Bio termék

  • A szívószálak biológiailag lebomlanak

  • Természetes anyag, amelyből a szívószálak készülnek - bambusz

  • Biztonságos az egészségre

  • Nem befolyásolják az italok ízét

  • Nincs hozzáadott ragasztó és bevonat

  • 100%-ban lebomló

Műszaki specifikáció:

Átmérő: 3,5-9 mm

Hossza: 19 cm

Szín: natúr

A készlet összetétele: 10 db szívószál, pamutzacskó, 1 db tisztítókefe, ökológiai karton

Anyaga: bambusz

A tok anyaga: pamut, len

Mosogatógépben mosható: IGEN

Anyag
Bambusz
0011
No reviews

Akár ez is tetszhet

Azok a vásárlók, akik ezt a terméket vásárolták, a következőket is vásárolták:

Azok a vásárlók, akik ezt a terméket vásárolták, a következőket is vásárolták:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie-kat használunk, és személyre szabott ajánlatokat készítünk az Ön számára

Az "Elfogadom és folytatni szeretném" gombra vagy bármely, ezen a sávon kívüli hivatkozásra kattintva beleegyezik a cookie-k használatába és a viselkedési adatok továbbításába a webhelyen a célzott hirdetések megjelenítése érdekében. közösségi hálózatokon és hirdetési hálózatokon más hálózatokon. Adatvédelmi beállításaiban bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket. További információ.