A csomagokat általában a megrendelés / fizetés kézhezvételétől számított 24 órán belül küldjük el (érvényes a megrendelés átutalással történő kifizetése esetén). A szállítási díjak magukban foglalják a kezelési és csomagolási költségeket, valamint a szállítási költségeket. A kezelési költségek meg vannak határozva, a szállítási ár a szállítás teljes súlyától függően változik. A teljes szállítási ár megjelenik a kosárban, amint kiválasztja a szállítási módot.

A megrendelés elküldése után a visszaigazolással együtt elküldünk Önnek egy linket, amely nyomon követi a szállítmány mozgását és állapotát.

Szállítási feltételek www.drefka.sk

  • Megrendelését a megrendelést követő 24 órán belül kiszállítottuk!
  • Ünnepnapokon, ünnepnapokon vagy más különleges napokon a szállítási idő több nappal meghosszabbítható.
  • Amikor megrendelést ad le, kap egy e-mailt egy linkkel, amely nyomon követi, hogy hol található a csomag.
  • A csomagokat a Szlovák Posta 1. osztályán keresztül szállítják. és a GLS - futárszolgálaton keresztül.
  • Ha tudni szeretne a megrendelés állapotáról, ez elérhető a weboldalunk profiljában, vagy ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
  • A csomagolás és a szállítás a csomag súlyától függ, az 1,90 € összegtől függően.

Javasoljuk, hogy a tételeket egy sorrendbe csoportosítsa. Két különböző megrendelés létrehozásakor a szállítási költségek mindkét megrendelésre külön kerülnek feladásra. Az áru papír / karton borítékba van csomagolva. A szállítmányok megfelelően méretezettek, és a tételek jól védettek.

Áruküldés Szlovák Posta útján:

A küldeményeket hétfőtől péntekig kézbesítjük, ha nem érik el Önt, szállítási értesítést kap ("sárga papír"). A küldeményt átveheti a postán, vagy kérheti az újbóli kézbesítést. Az 1. osztályú küldeményeket ajánlott levélként vagy utánvéttel küldjük.

A postai futár nem szállítja ki a küldeményt! (ha nem biztos benne, hogy az alábbi címen lesz-e, javasoljuk, hogy GLS csirkét használjon.)

Gls kuriéksa szolgáltatás feladása:

Hétfőtől csütörtökig tart, és a szállítás a feladástól számított 24 órán belül történik. A szállítási információkat e-mailben is elküldjük egy számmal a csomag nyomon követéséhez. Egy adott napon azonban nem tudjuk befolyásolni a pontos szállítási időt. Ezért válassza ki a megfelelő szállítási címet, telefonszámot és esetleg kapcsolattartót. A futár egy órával a kiszállítás előtt felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon!

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text