Drefka - egyszerűen egy kefe a "drefka"- ból!

A legjobb szándékkal kezdtük el építeni a Drefka márkát. Olyan biotermékeket szeretnénk és törekszünk arra, hogy olyan biotermékeket kínáljunk, amelyek csökkentik a felesleges hulladékot és segítenek megvédeni természetünket.

Drefka egyszerűen egy fából készült fogkefe. Biológiailag lebomló, fenntartható módon termesztett moso bambuszból készül, sörtéke nejlonból. Ezért a kefe 100%-ban újrahasznosítható, és akár 95%-ban űrbe is foglalható. És mi van becsomagolva? A csomagolás környezetbarát, 100%-ban biológiailag lebomló. A doboz és a belső csomagolás újrahasznosított anyagokból készül, és a szerves hulladékkal együtt eldobható.

A Drefka kefe ugyanolyan jól tisztít és tart, mint a hagyományos műanyag fogkefe, azzal az előnnyel, hogy jobb a környezet számára.

Miért bambusz?

Bambusz egy fantasztikus növény, és a termesztés nem túl igényes. Más fából készült növényekhez és fákhoz képest nagyon gyorsan nőhet anélkül, hogy túl sok gondosságra és különböző műtrágyák hozzáadására lenne szükség. Ezért tökéletes választás rövid távú használatra szánt termékekhez, például fogkefékhez, szívószálakhoz és hasonlókhoz. Egy másik előnye, hogy a keféink előállításához használt bambuszfa az erdős erdőkből származik. ezért környezetbarát, és termelése nem befolyásolja az állatok élőhelyeit vagy élelmiszerforrásait.

Hogyan lehet megfelelően újrahasznosítani a bambusz fogkeféket?

A fogkefe viselése után el kell választani a sörtéket a fogantyútól. A bambusz fogkefe fogantyúja könnyen komposztálható, és a különálló sörték háztartási hulladékba vagy műanyag újrahasznosításba kerülnek. Ily módon a bambusz fogkefe újrahasznosításának lehető legjobb eredményét fogjuk elérni.

Tudjon meg többet ebben a cikkben: Hogyan lehet megfelelően újrahasznosítani egy bambusz fogkefét!

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text