Drefka - egyszerűen egy ecset a "drefka"-tól!

Drefka márka építését a legjobb szándékkal kezdtük. Olyan ökológiai termékeket akarunk és törekszünk kínálni, amelyek csökkentik a felesleges hulladék mennyiségét és segítenek megóvni természetünket.

A Drefka egyszerűen egy fából készült fogkefe. Biológiailag lebomló, fenntarthatóan termesztett bambusz sárgarézből készült, sörtéi nejlonból készültek. Ezért kefénk 100%-ban újrahasznosítható, sőt 95%-ban lebomlik. És mibe van csomagolva? A csomagolás is ökológiai, 100%-ban lebomló. A doboz és a belső csomagolás újrahasznosított anyagokból készült, és a szerves hulladékkal együtt ártalmatlanítható.

Drefka fogkefe is tiszta, és olyan sokáig tart, mint a hagyományos műanyag fogkeféje, azzal az előnnyel, hogy jobb a környezet számára.

Miért a bambusz?

A bambusz fantasztikus növény, termesztése nem túl igényes. Más fás szárú növényekkel és fákkal összehasonlítva nagyon gyorsan tud növekedni anélkül, hogy túl sok gondozást és különféle műtrágyák hozzáadása szükséges. Ezért tökéletes választás rövid távú termékekhez, mint például fogkefék, szívószálak és hasonlók. További előnye, hogy a keféink készítéséhez használt bambusz fa kezelt erdőkből származik. ezért környezetbarát, és előállítása nem befolyásolja az állatok élőhelyeit vagy táplálékforrásait.

Hogyan kell megfelelően újrahasznosítani a bambusz fogkeféket?

A fogkefe elhasználódása után el kell választani a sörtéket a nyéltől. Bambusz fogkeféjének nyele könnyen komposztálható, a leválasztott sörték pedig háztartási hulladékba vagy műanyag újrahasznosításba kerülnek. Ily módon a lehető legjobb eredményt érjük el a bambusz fogkefe újrahasznosításával.

Olvass tovább ebben a cikkben: Hogyan hasznosítsd újra a bambusz fogkefét!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie-kat használunk, és személyre szabott ajánlatokat készítünk az Ön számára

Az "Elfogadom és folytatni szeretném" gombra vagy bármely, ezen a sávon kívüli hivatkozásra kattintva beleegyezik a cookie-k használatába és a viselkedési adatok továbbításába a webhelyen a célzott hirdetések megjelenítése érdekében. közösségi hálózatokon és hirdetési hálózatokon más hálózatokon. Adatvédelmi beállításaiban bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket. További információ.