A csomagok feladása általában a megrendelés/fizetés beérkezését követő 24 órán belül történik (a megrendelés banki átutalással történő fizetése esetén érvényes). A szállítási költségek tartalmazzák a kezelést és a csomagolást, valamint a szállítási költségeket. A kezelési díjak meghatározottak, a szállítás ára a küldemény össztömegétől függően változik. A szállítási mód kiválasztása után a teljes szállítási ár megjelenik a kosarában.

A megrendelés elküldését követően a visszaigazolással együtt egy linket küldünk Önnek, amely nyomon követheti a küldemény mozgását és állapotát.

Szállítási feltételek www.drefka.sk

  • Megrendelését a megrendelés létrejöttétől számított 24 órán belül kiszállítjuk!
  • Ünnepnapokon, ünnepnapokon vagy egyéb kiemelt napokon a szállítási idő több nappal meghosszabbodhat.
  • A rendelés elküldésekor egy e-mailt fog kapni egy linkkel, amelyen nyomon követheti a csomag aktuális helyét.
  • Csomagokat szállítunk a Slovenská pošta, 1. osztályon keresztül. és a GLS - futárszolgálaton keresztül.
  • Ha szeretne tájékozódni rendelése állapotáról, az elérhető a weboldalunkon található profiljában, vagy ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
  • A csomagolási és szállítási költségek a csomag súlyától függenek, 1,90 €-tól.

Javasoljuk, hogy a tételeket egy sorrendben csoportosítsa. Két különböző rendelés készítése esetén a szállítási költség mindkét rendelésre külön-külön kerül felszámításra. Az áruk papír/karton borítékokba vannak csomagolva. A szállítmányok elég nagyok, és a tételei jól védettek.

Áru feladása szlovák postával:

A küldemények kézbesítése hétfőtől péntekig történik, ha nem találják, szállítólevelet ("sárga papír") kap. A küldeményt átveheti a megadott postán, vagy kérheti az újrakézbesítést. 1. osztályú küldeményeket ajánlott levélben vagy utánvéttel küldünk.

Figyelem a küldeményeket nem postai futár kézbesíti! (Amennyiben nem biztos abban, hogy a megadott címen tartózkodik-e, javasoljuk a GLS futár igénybevételét.)

Szállítás GLS futárszolgálat:

Hétfőtől csütörtökig tart, és a szállítást követő 24 órán belül megérkezik. Szállítási információkat is küldünk a csomagkövetési számmal együtt. Az adott napon a pontos szállítási időt azonban nem tudjuk befolyásolni. Ezért válasszon megfelelő szállítási címet, telefont és esetleg kapcsolattartót. A futár a kiszállítás előtt egy órával telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie-kat használunk, és személyre szabott ajánlatokat készítünk az Ön számára

Az "Elfogadom és folytatni szeretném" gombra vagy bármely, ezen a sávon kívüli hivatkozásra kattintva beleegyezik a cookie-k használatába és a viselkedési adatok továbbításába a webhelyen a célzott hirdetések megjelenítése érdekében. közösségi hálózatokon és hirdetési hálózatokon más hálózatokon. Adatvédelmi beállításaiban bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket. További információ.