• csak online
Ajándék szett - EKO

Ajándék szett - EKO

17,82 €
Tartalmazza az adót

Ökológiai ajándékkészlet. Állítsa be saját ízlése szerint. A csomag tartalma: 1 db finom sörtéjű fogkefe (választott szín), 1 db natúr szappan (választásod szerint), 1 db fogkefe állvány, 1 db vattakorong a füled tisztításához (100 db a csomagban) és 1 db szívószál. Minden fagyapottal ellátott ökodobozba van csomagolva.

Sörte szín
  • fehér
  • Rózsaszín
  • Sárga
  • Kék
  • Zöld
Szappan

 

Ajándék szett - EKO

1db bambusz fogkefe (puha/puha) + 1db állvány + 1db natúr szappan + 1db pamut törlőcsomag és 1db szívószál

Eredeti és környezetbarát ajándékkészlet. Kérje meg kedvesét egy praktikus és eredeti ajándékkal. A csomag tartalma: 1 db puha sörtéjű fa fogkefe (választott szín), 1 db fogkefe állvány, 1 db natúr kézzel készített szappant (saját választás szerint), 1 db csomagolás környezetbarát vattapamacsokkal és 1 db bambuszszalma. Az ajándékkészlet fagyapot kartondobozba van csomagolva.

Összetétel: A fogkefe nyele bambusz és nylon sörtékből készült. A sörték puhaak, érzékenyebb fogakra és ínyekre tervezték.

Az ecsetet a megrendelés vagy a fizetés visszaigazolásától számított 24 órán belül elküldjük.

Bővebben az ecseteinkről

A Drefka egyszerűen egy fából készült fogkefe. Biológiailag lebomló, fenntarthatóan termesztett bambusz sárgarézből készült, sörtéi nejlonból készültek. Ezért kefénk 100%-ban újrahasznosítható, sőt 95%-ban lebomlik. És mibe van csomagolva? A csomagolás is ökológiai, 100%-ban lebomló. A doboz és a belső csomagolás újrahasznosított anyagokból készült, és a szerves hulladékkal együtt ártalmatlanítható.

Drefka fából készült fogkefe szintén tiszta, és olyan sokáig tart, mint a hagyományos műanyag fogkeféd. Előnye, hogy jobb a környezet számára.

Miért a bambusz?

A bambusz egy fantasztikus növény. Termesztése nem túl igényes. Más fás szárú növényekkel és fákkal ellentétben nagyon gyorsan tud növekedni anélkül, hogy túl sok gondozást és különféle műtrágyák hozzáadása szükséges, így tökéletes választás rövid távú termékekhez, mint például fogkefe, szívószál és hasonlók. További előnye, hogy a keféink készítéséhez használt bambusz fa kezelt erdőkből származik, ami azt jelenti, hogy környezetbarát, és előállítása nem befolyásolja az állatok élőhelyeit vagy táplálékforrásait.

bambusz fogkefe gumibetétbambusz fogkefe gumibetétbambusz fogkefe gumibetétbambusz fogkefe gumibetét

Hogyan kell megfelelően újrahasznosítani a bambusz fogkeféket?

A fogkefe elhasználódása után el kell választani a sörtéket a nyéltől. Bambusz fogkeféjének nyele könnyen komposztálható, a leválasztott sörték pedig háztartási hulladékba vagy műanyag újrahasznosításba kerülnek. Ily módon a lehető legjobb eredményt érjük el a bambusz fogkefe újrahasznosításával.

Olvass tovább ebben a cikkben: Hogyan hasznosítsd újra a bambusz fogkefét!

Fogalmazás:

✓ A kefék gyorsan növekvő Moso bambuszból készülnek

nylon sörték

Keménység: Puha - azoknak készült, akik szeretik a puha sörtéket, érzékenyebb fogakra és ínyekre tervezve

Csomagolás: újrahasznosított papír

DR0057
2021-10-02
No reviews

Akár ez is tetszhet

Azok a vásárlók, akik ezt a terméket vásárolták, a következőket is vásárolták:

Azok a vásárlók, akik ezt a terméket vásárolták, a következőket is vásárolták:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie-kat használunk, és személyre szabott ajánlatokat készítünk az Ön számára

Az "Elfogadom és folytatni szeretném" gombra vagy bármely, ezen a sávon kívüli hivatkozásra kattintva beleegyezik a cookie-k használatába és a viselkedési adatok továbbításába a webhelyen a célzott hirdetések megjelenítése érdekében. közösségi hálózatokon és hirdetési hálózatokon más hálózatokon. Adatvédelmi beállításaiban bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket. További információ.