https://drefka.sk/up_img/Mydlo_s_nechtíkom_a_ľubovníkovým_olejom.jpg

Szappan körömvirággal és Szent János olajjal

Last items in stock
3,90 €
Tax included

A természet inspiráció számunkra, és erőt merítünk belőle, de gyógyító és jótékony hatásokat is. Természetes szappanok, amelyek csak 100% növényi olajokból készülnek. amelyek nem szárítja ki a bőrt, így puha és selymes, köszönhetően a glicerin, hogy természetesen előállított.

 

Természetes szappanok, amelyek csak 100% növényi olajokból készülnek (kókusz, olíva, ricinus, jojoba, sáska-írott olaj és shea vaj), amelyek nem szárítják ki a bőrt, puha és selymes maradnak, köszönhetően a glicerinnek, amely természetesen savanyú a termelésben.

Mydlo_s_nechtíkom_a_ľubovníkovým_olejom.jpgKiváló szappan a napi kéz-, arc- és egész testmosáshoz. A szappan körömvirág kivonatokat tartalmaz, amelyek bőségesen és gyulladáscsökkentő hatásúak. Az olíva- és kókuszolaj kezeli a bőrt, és bársonyos puha marad. Ez a szappan optimális a száraz, érzékeny és repedezett bőrre. Alkalmas kisgyermekek, hanem serdülők vagy felnőttek problémás bőrére is. Kezeli a leégést, penészt, bőrgyulladást, néhány ekcémát vagy akne. A St. John's Wjubljana olaj táplálja a bőrt, regenerálja és puhítja, a bőr hidratált, rugalmas, növeli rugalmasságát, és jótékony hatással van a ráncok ellen is.

Súly: 90g +/- 7%

Összetevők: Nátrium-olivat, Nátrium-kakaó,Aqua, Glicerin, Körömvirág officinalilek.

MYDLO BARDFA
MB0002
No reviews

Customers who bought this product also bought:

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text