https://drefka.sk/up_img/Mydlo_s_levanduľou.jpg

Levendula szappan

3,90 €
Tax included

A természet inspiráció számunkra, és erőt merítünk belőle, de gyógyító és jótékony hatásokat is. Természetes szappanok, amelyek csak 100% növényi olajokból készülnek. amelyek nem szárítja ki a bőrt, így puha és selymes, köszönhetően a glicerin, hogy természetesen előállított.

 

Természetes szappanok, amelyek csak 100% növényi olajokból készülnek (kókusz, olíva, ricinus, jojoba, sáska-írott olaj és shea vaj), amelyek nem szárítják ki a bőrt, puha és selymes maradnak, köszönhetően a glicerinnek, amely természetesen savanyú a termelésben.

Mydlo_s_levanduľou.jpgKiváló szappan az arc, a kéz és az egész test napi mosához. A szappan nyugtató és gyógyító, tisztességes levendula illata van, mivel a levendula virágok mellett tiszta esszenciális levendulaolajat is tartalmaz. Gyengéden tisztítja és hidratálja a bőrt. Kiváló segítője a pikkelysömörnek, az ekcémának és a kiütéseknek, égési sérülések esetén is. Erős gyulladáscsökkentő hatása van. A szárított virággal kombinálva a bőrszappan hámlasztásként működik. A levendulaolaj a bőrre hat, gyulladáscsökkentő és antibakteriális.

Súly: 90g +/- 7%

Összetevők: Nátrium-olivat, Nátrium-kakaó,Aqua,Glicerin, lavandel olaj, parfüm-ci42090.

MYDLO BARDFA
MB0005
No reviews

Customers who bought this product also bought:

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text