https://drefka.sk/up_img/Mydlo_s_rakytníkom.jpg

Szappan tengeri bucktuckt

3,90 €
Tax included

A természet inspiráció számunkra, és erőt merítünk belőle, de gyógyító és jótékony hatásokat is. Természetes szappanok, amelyek csak 100% növényi olajokból készülnek. amelyek nem szárítja ki a bőrt, így puha és selymes, köszönhetően a glicerin, hogy természetesen előállított.

 

Természetes szappanok, amelyek csak 100% növényi olajokból készülnek (kókusz, olíva, ricinus, jojoba, sáska-írott olaj és shea vaj), amelyek nem szárítják ki a bőrt, puha és selymes maradnak, köszönhetően a glicerinnek, amely természetesen savanyú a termelésben.

Mydlo_s_rakytníkom.jpgA tengeri buckt-mentes szappan a tengeri buckt-hal gyümölcsének koncentrált kivonatából készül, amely gyógyító, védekező, tápláló és regeneráló hatással van a bőrre. Szappan tartalma: C-vitamin, amely elengedhetetlen a kollagén termeléshez és a szabad gyökök elleni védelemhez, az E-vitamin, amely előnyös a bőr számára, egészséges és fiatalos marad, a ráncok ellen hat, regenerálja a bőrt károsodásban, a nap, a fagy, de az égési sérülések után is, az A-vitamin, a betaaroene, amely erős antioxidáns, semlegesíti a szabad gyököket, és így megakadályozza a szervek és a bőr gyors öregedését, aminosavak, amelyek táplálják a bőrt, a körmöket és a hajat. A tengeri buckthobic az atópiák és a pikkelysömörben szenvedő betegek számára is bizonyított, mivel megakadályozza a szárítást, a fertőzés behatolását és az azt követő viszketést.

Súly: 90g +/- 7%

Összetevők: Nátrium-olivat, Nátrium-kakaó, Aqua, Glicerin, Víziló, Rhamnoides.

MYDLO BARDFA
MB0006
No reviews

Customers who bought this product also bought:

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text