https://drefka.sk/up_img/Mydlo_s_kozím_mliekom.jpg

Kecsketej szappan

3,90 €
Tax included

A természet inspiráció számunkra, és erőt merítünk belőle, de gyógyító és jótékony hatásokat is. Természetes szappanok, amelyek csak 100% növényi olajokból készülnek. amelyek nem szárítja ki a bőrt, így puha és selymes, köszönhetően a glicerin, hogy természetesen előállított.

 

Természetes szappanok, amelyek csak 100% növényi olajokból készülnek (kókusz, olíva, ricinus, jojoba, sáska-írott olaj és shea vaj), amelyek nem szárítják ki a bőrt, puha és selymes maradnak, köszönhetően a glicerinnek, amely természetesen savanyú a termelésben.

Mydlo_s_kozím_mliekom.jpgA kecsketejet időtlen idők óta használják a gyönyörű bőr ápolására. Gyakran használják érzékeny bőrű vagy bőrproblémákkal küzdő emberek a bőr megnyugtatására és hidratálására. A tej fehérjékben, vitaminokban, ásványi anyagokban és zsírsavakban gazdag. Ezek az anyagok mélyen hidratálják a bőrt, és új, fiatalos érzést adnak a bőrnek. Lassítják a bőr öregedését, a szappan hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket. Kezeli akne és tartós gyulladás. Az antibakteriális hatás megakadályozza a pattanások és bőrbetegségek (pl. pikkelysömör, ekcéma) szaporodását

Súly: 90g +/- 7%

Összetevők: Nátrium-olívabogyó, Nátrium-kakaó,Aqua,Glicerin,Caprae lac.

MYDLO BARDFA
MB0007
No reviews

Customers who bought this product also bought:

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text