https://drefka.sk/up_img/Mydlo_s_lopúchom.jpg

Bojtorján szappan

3,90 €
Tax included

A természet inspiráció számunkra, és erőt merítünk belőle, de gyógyító és jótékony hatásokat is. Természetes szappanok, amelyek csak 100% növényi olajokból készülnek. amelyek nem szárítja ki a bőrt, így puha és selymes, köszönhetően a glicerin, hogy természetesen előállított.

 

Természetes szappanok, amelyek csak 100% növényi olajokból készülnek (kókusz, olíva, ricinus, jojoba, sáska-írott olaj és shea vaj), amelyek nem szárítják ki a bőrt, puha és selymes maradnak, köszönhetően a glicerinnek, amely természetesen savanyú a termelésben.

Mydlo_s_lopúchom.jpgA szappan alkalmas a normál haj finomságára. A bojtorján gyökere elősegíti a haj növekedését – ez jól ismert a hagyományos népi gyógyításból. A szappan megnyugtatja a fejbőrt, segít a kellemetlen korpásodásban, és természetes fényt ad a hajnak. A szappanban lévő ricinusolaj a hajhullás ellen is hat, a bőr nem száraz, a haj nem törékeny.
Hogyan használjuk a hajszappant?
Habosítsa a szappant közvetlenül nedves hajra, masszírozza jól a bőrt, majd alaposan öblítse le. Öblítés után használhatja nagymamáink bevált receptjét – öblítse le a hajat vízzel és ecettel vagy citromlével (0,5 l víz + 2 evőkanál ecet vagy citrom). A haj puha, fényes és könnyen fésülhető lesz.

Súly: 90g +/- 7%

Összetevők: Nátrium-olivat, Nátrium-kakaó,Aqua,Glicerin, Nátrium-ricorát, Arctium Lappa.

MYDLO BARDFA
MB0009
No reviews

Customers who bought this product also bought:

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text