https://drefka.sk/up_img/Mydlo_so_žihľavou_a_šalviou.jpg

Szappan csalánnal és zsályával

Last items in stock
3,90 €
Tax included

A természet inspiráció számunkra, és erőt merítünk belőle, de gyógyító és jótékony hatásokat is. Természetes szappanok, amelyek csak 100% növényi olajokból készülnek. amelyek nem szárítja ki a bőrt, így puha és selymes, köszönhetően a glicerin, hogy természetesen előállított.

 

Természetes szappanok, amelyek csak 100% növényi olajokból készülnek (kókusz, olíva, ricinus, jojoba, sáska-írott olaj és shea vaj), amelyek nem szárítják ki a bőrt, puha és selymes maradnak, köszönhetően a glicerinnek, amely természetesen savanyú a termelésben.

Mydlo_so_žihľavou_a_šalviou.jpgNormál hajszárító szappan. A szappan pozitív hatással van a haj növekedésére. Ricinusolajból készül, hogy jól habosodjon, és ugyanakkor gyógyító hatással van a fejbőrre. A hajhullás ellen is hat, erősíti őket és serkenti a haj gyökereit. Ha vastagabb hajat szeretne, a csalán biztosan segít ebben.
Hogyan használjuk a hajszappant?
Habosítsa a szappant közvetlenül nedves hajra, masszírozza jól a bőrt, majd alaposan öblítse le. Öblítés után használhatja nagymamáink bevált receptjét – öblítse le a hajat vízzel és ecettel vagy citromlével (0,5 l víz + 2 evőkanál ecet vagy citrom). A haj puha, fényes és könnyen fésülhető lesz.

Súly: 90g +/- 7%

Összetevők: Nátrium-olivat, Nátrium-kakaó, Nátrium-ricorát, Aqua, Glicerin, Salvia hispanica, Urtica dioica.

MYDLO BARDFA
MB0010
No reviews

Customers who bought this product also bought:

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text