https://drefka.sk/up_img/Mydlo_s_konopným_olejom.jpg

Szappan kenderolajjal

3,90 €
Tax included

A természet inspiráció számunkra, és erőt merítünk belőle, de gyógyító és jótékony hatásokat is. Természetes szappanok, amelyek csak 100% növényi olajokból készülnek. amelyek nem szárítja ki a bőrt, így puha és selymes, köszönhetően a glicerin, hogy természetesen előállított.

 

Természetes szappanok, amelyek csak 100% növényi olajokból készülnek (kókusz, olíva, ricinus, jojoba, sáska-írott olaj és shea vaj), amelyek nem szárítják ki a bőrt, puha és selymes maradnak, köszönhetően a glicerinnek, amely természetesen savanyú a termelésben.

Mydlo_s_konopným_olejom.jpgSzappan ajánlott száraz, dehidratált bőr, akne, ropogós, ekcéma (még a haj), bőr allergia, égési sérülések, érzékeny és baba bőr, és bárhol valami viszket vagy ég. A kenderolaj számos hasznos anyagot tartalmaz, amelyek szintén magas antibakteriális, regeneráló és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Ezenkívül az olaj esszenciális zsírsavakat tartalmaz, gazdag vitamin- és ásványianyag-forrás, amely együttesen biztosítja a bőr megfelelő regenerálódását és táplálkozását.

Súly: 90g +/- 7%

MYDLO BARDFA
MB0012
No reviews

Customers who bought this product also bought:

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text