Sminklemosó pálcika 1db
  Sminklemosó pálcika 1db
  Sminklemosó pálcika 1db
  Sminklemosó pálcika 1db

  Sminklemosó pálcika 1db

  1,25 €
  Tartalmazza az adót

  Drefka természetesek és újrafelhasználhatók. Bambuszszálak egyedülálló kombinációjából készültek, így tovább tartanak, és így nagyszerű alternatívát jelentenek az eldobható helyett. smink pálcika. Mindennapi használatra alkalmasak. Puha tapintásúak és minden bőrtípusra alkalmasak. Érzékeny bőrre is alkalmas. Utána egyszerűen használhatja őket, és újra használhatja őket. Ez a termék 1 db körülbelül 8 cm átmérőjű sminktampont tartalmaz.

   

  Drefka természetesek és újrafelhasználhatók. Bambuszszálak egyedülálló kombinációjából készültek, így tovább tartanak, és így nagyszerű alternatívát jelentenek az eldobható helyett. smink pálcika. Mindennapi használatra alkalmasak. Puha tapintásúak és minden bőrtípusra alkalmasak. Érzékeny bőrre is alkalmas. Utána egyszerűen használhatja őket, és újra használhatja őket.

  EGÉSZSÉGES, TISZTA ÉS ÖKOLÓGIAI: Sminklemosó tamponjainkat klasszikus sminklemosóként használhatja. Bambuszszálakból készültek, így puha tapintásúak és így érzékeny bőrre is alkalmasak. Megtisztíthatja a bőrt vagy eltávolíthatja a sminket. Használat után mossa ki kézzel vagy mosógépben, és újra használhatja.

  KÖRNYEZETBARÁT ÉS AZ ÖN PÉNZTÁRCSA: Biopamutból készültek, így nem terhelik a természetet. Nem is keletkezik velük felesleges hulladék, hiszen újra moshatóak. Remekül helyettesítik az eldobható sminktamponokat, mert tovább bírják, így kíméli a természetet és még a pénztárcáját is.

  ÖKOLÓGIAI CSOMAGOLÁS: A csomagolás, amelybe a terméket csomagolják, 100%-ban komposztálható és biológiailag lebomlik. Ajándéknak is alkalmas.

  EGY JOBB ÉS ZÖLDEBB JÖVŐ: Mi a Drefkánál hiszünk abban, hogy a jobb jövő mindannyiunkkal kezdődik, és a legjobb indulás a mindennapi használatra szánt termékek. Ezért termékeink megújuló és újrahasznosítható anyagokból készülnek, és a gyártási folyamat 100%-ban fenntartható.

  Anyag
  Bambusz
  Gyapot
  DR0056
  No reviews

  Akár ez is tetszhet

  Azok a vásárlók, akik ezt a terméket vásárolták, a következőket is vásárolták:

  Azok a vásárlók, akik ezt a terméket vásárolták, a következőket is vásárolták:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.

  Cookie-kat használunk, és személyre szabott ajánlatokat készítünk az Ön számára

  Az "Elfogadom és folytatni szeretném" gombra vagy bármely, ezen a sávon kívüli hivatkozásra kattintva beleegyezik a cookie-k használatába és a viselkedési adatok továbbításába a webhelyen a célzott hirdetések megjelenítése érdekében. közösségi hálózatokon és hirdetési hálózatokon más hálózatokon. Adatvédelmi beállításaiban bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket. További információ.